Dotyczy: Właściciel
Biznes może usunąć tylko właściciel. Pozostałe role nie widzą przycisku usuwania biznesu. Jeśli chcesz tylko zakończyć pracę w zespole, sprawdź możliwość opuszczenia biznesu.
Otwórz bezpieczeństwo biznesu
W ustawieniach właściwego biznesu wybierz „Bezpieczeństwo”. Znajdź „Usuń biznes”. Upewnij się, że to biznes, który chcesz usunąć.

Potwierdź albo anuluj
Wybierz „Usuń biznes”, aby otworzyć potwierdzenie. Wpisz USUWAM w polu potwierdzenia - do tego czasu przycisk „Usuń biznes” jest nieaktywny. „Anuluj” zamyka okno bez zmian. Po usunięciu aplikacja wraca do listy biznesów.

Zaktualizowano: 25 września 2026
