Zmień hasło
W ustawieniach konta otwórz „Hasło”. Uzupełnij pola „Aktualne hasło”, „Nowe hasło” i „Powtórz hasło”, a następnie wybierz „Zmień hasło”. Do zmiany potrzebujesz obecnego hasła.

Przywróć ustawienia na urządzeniu
W sekcji „Bezpieczeństwo” wybierz „Wyczyść dane lokalne”. Przeczytaj potwierdzenie i wybierz „Wyczyść”, jeśli chcesz przywrócić samouczki, ekrany powitalne i lokalne preferencje. Aplikacja się odświeży, a Ty pozostaniesz zalogowany. Dane konta i biznesów się nie zmienią.

Rozważ usunięcie konta
„Usuń konto” w tej samej sekcji rozpoczyna usuwanie konta osobistego. Przeczytaj ostrzeżenie w oknie potwierdzenia i wpisz USUWAM - do tego czasu przycisk „Usuń konto” jest nieaktywny. Gdy pojawi się komunikat „Sprawdź swoją skrzynkę”, postępuj zgodnie z instrukcją w wiadomości e-mail. Usunięcie konta jest nieodwracalne.

Te ustawienia dotyczą własnego konta niezależnie od roli w biznesie. Usunięcie biznesu znajdziesz w jego ustawieniach, również w sekcji „Bezpieczeństwo”.
Zaktualizowano: 25 września 2026
