Ustawienia biznesu dotyczą wybranego biznesu. Jego dane mogą domyślnie edytować właściciel i menedżer. Pracownik i recepcja domyślnie nie mają dostępu do edycji tych danych.
Otwórz dane podstawowe
Wybierz „Ustawienia biznesu”, a następnie „Dane podstawowe”. Sprawdź, czy pracujesz w odpowiednim biznesie.

Uzupełnij dane
W sekcji „Dane podstawowe” znajdziesz pola „Nazwa”, „Kategoria biznesu”, „Adres e-mail”, „Numer telefonu” i „Opis”. Po zmianach wybierz „Zapisz”. Adres e-mail biznesu jest danymi kontaktowymi, a adres do logowania zmieniasz w ustawieniach swojego konta.

Sprawdź pozostałe części profilu
Adres biznesu zmienisz w sekcji „Lokalizacja”. Zdjęcia znajdziesz w sekcji „Galeria zdjęć”, a pozostałe informacje w sekcjach „Social media” i „Udogodnienia”. Osobną sekcją są „Godziny otwarcia”. Zmiany zapisujesz osobno w każdej sekcji. W galerii dodawanie, edycja i usuwanie zdjęć zapisują się przy wykonaniu danej operacji.

Zaktualizowano: 19 września 2026
